A saját főzésű pálinkát nem adhatjuk el a szomszédnak, de együtt megihatjuk
A házi párlatkészítés szabályozása számos buktatót rejt, amelyekkel a gyümölcstermesztők nincsenek tisztában.
Egészséges és laktató – nemcsak délben ehetjük!
Vitamindús, egészséges leves friss zöldfűszerekkel.
Sörfőzés cukorborsóval?
A sörkészítés világa folyamatosan fejlődik, és most egy meglepő alapanyag is reflektorfénybe került.
Súlyos veszélynek vagyunk kitéve főzés közben?
A főzés során sok múlik azon, milyen olajat használunk.
Az emberek már 600 ezer évvel korábban is főztek és sütöttek
A tanulmány 16 évig készült, ez alatt többezernyi halmaradványt katalogizáltak.
Tücsök, bogár – a magyar gasztronómiában
A rovarok és a bogarak egészségesek, tele vannak ásványi anyagokkal, vitaminokkal, fehérjével.
Mesterséges intelligencia segíti a sörfőzést
A sörfőzők most kiálthatnak, hogy jaj, a gép elveszi az állásukat.
A pálinkafőzés és a magyar identitás
A kormány tovább harcol az adómentes pálinkáért.
Rossz idők járnak a pálinkafőzdékre
Az intézkedés 5-6 milliárd forintos költségvetési adóbevétel-kiesést eredményezett.
Kevesebb pálinka készül?
A gyümölcsök nagy része szétrohadt, a maradék ára az egekben.
Sok baj van a pálinkafőzéssel
Sokan a literenként mindössze hétszáz forintos költség alól is kibújnak.
További cikkek






















